Individuel terapi

Vi kommer alle til verden helt åbne for livet. Med alle vores smukke potentialer. For de fleste mennesker er en større eller mindre del af disse potentialer lagt i skyggen. Behov er blevet ignoreret, skammet væk og gemt. Lyst og nysgerrighed er dulmet af overlevelsesstrategier.

Dette sker for os alle i forskelligt omfang gennem opvæksten i mødet med forskellige vigtige relationer og oplevelser, der overvælder os.

Det kan være svært at finde vej i disse mønstre og sårbart at åbne op til kernen. For der står vi helt åbne, kraftfulde og fine. I mødet med verden, som vi dengang, det blev pakket væk, ikke var modne nok til at håndtere. Måske er du bange for vreden, angsten og frustrationerne, der bor derinde.

Terapi er mere end at genfortælle sin historie!

Mange mennesker er idag enormt reflekterede og gode til at analysere egne mønstre og udfordringer. Alligevel er det svært at få bugt med disse mønstre. Vi rammes igen og igen lige der, hvor det gør allermest ondt. Der hvor vi “lammes” allermest i vores dybeste sår. 

Selvom vi ved, hvordan vores historie hænger sammen, er det ofte meget svært at komme ud af disse oplevelser.

Individuel terapi kan hjælpe dig til at skabe sammenhæng mellem kroppens signaler, følelsernes stærke liv og din mentale opfattelse af verden. I terapien arbejder vi helhedsorienteret med fortid, fremtid og nutid. Din historie, alt du bringer med dig, er en del af den du er idag, og samtidig har du altid mulighed for at integrere og rumme flere aspekter af både din fortid og din fremtid. 

Når du arbejder ind i dit indre univers, ind til kernen, ind til styrken, sårbarheden, kærligheden og livslysten åbner livet sig. Herfra mærker du dig selv, mærker dine behov og bliver fri til at navigere ud fra din indre stemme. 

Det er her selvværdet, selvfølelsen og integriteten bor. Helt naturligt. Og så alligevel så sårbart og til tider svært at fastholde.  

Hvordan kommer jeg igang med terapi…

Det kan være en god ide, at booke 1 individuel terapisession til start, og derefter købe en af pakkeløsningerne, da et forløb altid er påkrævet, for at kunne arbejde dybt ind i relationen og ind til din kerne, for at forløse den smerte der måtte sidde og udfolde de længsler, der er tilbageholdt i dit liv.