Om mig

Først af alt er jeg et menneske ligesom alle andre, født livfuld og sårbar ind i verden. Har tilegnet mig et tilknytningsmønster, overlevelsesstrategier og en personlighed, som jeg sidenhen og løbende har måttet (og stadig må) udvikle og lære af, og et stykke hen ad vejen afmontere… Så jeg har plads til en dybere livsglæde, et større mod og kærligere relationer – ikke mindst i relationen til mig selv.

Jeg er født i 1986, og mor til 3 skønne piger. Livet i familien og de skiftende dynamikker som opstår her, optager mig meget. Hvordan vi evigt indgår i relation med hinanden, som Tor Wennerberg udtrykker det: Vi er vores relationer. Og hvordan kan vi så bevare vores egen kerne og vores integritet i dette samspil…

Jeg har altid arbejdet med mennesker og altid været optaget af og nysgerrig på det indre liv, samt hvordan vores krop fungerer og påvirker os, både fysisk, mentalt og sjæleligt. Vi kan ikke adskille krop og hoved.

Jeg blev uddannet massageterapeut i 2006 og arbejdede som massør, hvorefter jeg boede nogle år i udlandet. Her imens uddannede jeg mig til Lifecoach ved ID Academy. Jeg blev forbløffet over dybden i dette arbejde, og hvor langt man kan komme med sig selv og sine relationer gennem coaching.

I 2018 blev jeg færdig med uddannelsen som Familierådgiver ved Blackbird Institute.
Denne uddannelse byggede bro mellem selvudvikling og livet i relationer. 

Det har givet rigtig god mening i forhold til at integrere selvudvikling ind i et relationelt system. Når et menneske starter sin rejse, påvirker det de resterende medlemmer af en familie og alle mærker forandringen. Balancen mellem individ og fællesskab er for mig at se utrolig vigtig at have opmærksomhed på i dette arbejde. Og det er ofte i vores nære relationer udfordringerne opstår.

I 2021 blev jeg uddannet Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut fra Tobias-skolen v/Lene Ince. En fantastisk rejse både personligt og fagligt. En særdeles omfattende og helhedsorienteret uddannelse med fokus på mennesket i alle dybder. 

Læs mere om min personlige rejse her: klinikcoma