Terapeutiske samtaler for unge

FØLER DU DIG ENSOM OG UDENFOR I ISOLATIONSTIDEN?

GIVER LIVET PÅ SOCIALE MEDIER DIG LAVT SELVVÆRD OG MANGLENDE SELVTILLID?

GIVER CORONA DIG MANGE BEKYMRINGER?

BETYDER ISOLATION MED FAMILIEN MANGE KONFLIKTER, SOM DU HAR SVÆRT VED AT KLARE?

Der er mange måder du kan være ramt på i denne tid med Corona og krisetilstand. Det kan hjælpe, at tale med en udenforstående om dine problemer og bekymringer. En der forstår din situation, dine følelser og alt det svære, der opstår. Ring til mig eller send en sms, så kan vi tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. RING / SKRIV NU PÅ 60 22 69 11.

!! ALLE SAMTALER FOREGÅR VIA ZOOM ELLER FACETIME !!

Jeg har tavshedspligt og skaber et trygt rum for dig og dine følelser og tanker <3

Der er mange årsager til at livet som ung kan gøre ondt. Der er stort fokus på præstationer, samtidig med at der forventes en høj følelsesmæssig intelligens, et kontrolleret indre og ydre, At du er stærk nok til at klare nederlag. At du er udadvendt og fungerer smertefrit i sociale relationer. Listen er lang, du kan helt sikkert hurtigt komme på flere.

Terapi styrker dit selvværd og dine drømme

Ungdommen er en tid, hvor vores ønsker om vores identitet og fremtid fødes og formes. For overhovedet at kunne drømme, må vi tage afsæt i en positiv stemning. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved det, hvis du ikke føler, at du trives i dit liv. Livet som ung, skal ikke bare ståes igennem indtil du er blevet voksen og “har fået styr på følelserne”.

Det er nu, dine drømme fødes. Nu dine visioner er stærkest. Nu din glæde ved livets forår gerne skulle være allerstørst.